Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

Logo Philippe Vercruysse
Logo Philippe Vercruysse

 

Nieuwsgierig?

Bij Kachels en Haarden Philippe Vercruysse houden we jullie graag up-to-date met al onze nieuwigheden en promoties. Op zoek naar stooktips, inspiratie of de laatste trends? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres!

HOEKHAARD.png

Uw project is onze prioriteit

Wij begrijpen dat het nemen van een dergelijke investering voor het plaatsen van een haard of kachel niet vanzelfsprekend is.

Daarom begeleiden wij bij Philippe Vercruysse Kachels en Haarden u persoonlijk in uw project.

Er wordt er 3D-concept voor u uitgewerkt aan de hand van een plan of schets van de woning. Zo krijgt u een visueel beeld van uw project geïntegreerd in de ruimte.

Maak uw afspraak voor persoonlijk en technisch advies op maat

webimage-5D971F01-081E-4A34-997881D44F780EF6.jpg

HUUR EEN BIG GREEN EGG BARBECUE

Slim kopen!
Wij begrijpen dat de aankoop van een Big Green Egg niet vanzelfsprekend is. Daarom krijgt u bij ons de kans om onze barbecue uit te testen. U huurt voor slechts 85€ de Big Green Egg Large gedurende het hele weekend! Beslist u daarna over te gaan tot aankoop, dan ontvangt u 10% korting op uw barbecue en wordt deze voor u reeds gemonteerd.

Ja, graag!
Reserveer* nú onze Big Green Egg Barbecue op het nummer 051 63 48 44 of mail naar info@phvercruysse.be
*voorwaarden te verkrijgen in onze showroom.

bullerjan-b3-keramik-weiss-start-550x450.jpg

Ontmoet het nieuwste model van Bullerjan : B³ Keramiek

De accumulator kachel
Keramiek is naast staal en gietijzer zeker een van de meest klassieke materialen voor een kachel. Ondanks de geringe afmeting & aanzienlijke gewicht (217kg) is de B³ een elegante kachel. Daarbij is de kachel voorzien van 110kg keramiek die zorgt voor een aangename stralingswarmte na het uitdoven van de kachel.

Veelzijdig te gebruiken
De B³ is op basis van zijn gedoseerde warmteafgifte (3,9 – 6KW) ideaal voor kleine of zeer goed geïsoleerde ruimtes.

Kleuren
De keramiek die speciaal werd ontworpen voor deze kachel is in 250 kleuren verkrijgbaar! Bent u op zoek naar dat ene bepaalde kleur? Dan kunnen wij het kleur voor u op maat maken.

Zuivere verbranding
Met een ingebouwde katalysator vermindert het fijnstof aanzienlijk en voldoet deze kachel aan de Europese normen. De B³ is daarom ook dé aanrader voor milieubewuste mensen.

Kwaliteit
Bij Bullerjan draait alles om kwaliteit. Materialen worden zorgvuldig uitgezocht, de afgeronde corpus werd vervaardigd uit dik staal. Ook slijtage onderdelen kunnen na vele jaren nog steeds vernieuwd worden.

Genieten in Stijl.

Vuur verwarmt, geeft licht en betovert. Niet verwonderlijk dat de romantiek, typisch aan knetterende haarden, velen nog altijd charmeert.

Een avondje gezellig tafelen, een knus samen zijn met uw partner, familie of vrienden. niets zo gezellig als een van onze haarden.

Houdt u ook van een gezellige haard? Neem de tijd om bij ons langs te komen. Wij begeleiden u naar de gezelligste warmte die bij u past!

Maak uw afspraak voor persoonlijk & technisch advies.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Kachels & Haarden Vercruysse Philippe! Via onze nieuwsbrief ontvangt u als eerste alle informatie over onze speciale acties, gewijzigde of extra openingsuren en opendeurdagen.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.