Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Aansluiting op CV

Een nieuw tijdperk is aangebroken, enkele uren gezellig stoken op hout volstaat om uw gehele woning aangenaam te verwarmen. Uw haardvuur is nu niet enkel voor gezelligheid maar vervangt uw centraal verwarmingssysteem.

Speksteenkachels
Voorzet kachels
Inbouwhaarden
Tegelkachels / grondovens 

Houdt de warmte heerlijk warm vast.

Ondersteuning voor uw centrale verwarming.

Een groot zichtvenster zorgt voor snelle warmteafgifte.

Een prachtige warmtebron als middelpunt in uw interieur.

Speksteenkachels

De massieve speksteenkachels van Tulikivi zijn warmte accumulerende houtkachels, die je slechts een paar uur hoeft te stoken voor 24 uur stralingswarmte. De Tulikivi speksteen is immers bijzonder goed in staat veel warmte op te slaan. Laat uw kachel een ondersteuning zijn voor uw centrale verwarming en spaar honderden euro’s uit!

Voorzet kachels

De voorzet houtkachels van Drooff kunnen geïnstalleerd worden aan uw centrale verwarming, zo spaart u honderden euro’s uit en wordt uw centrale verwarming ondersteunt. Van modern tot klassiek, gietijzer of plaatstaal voorzien van grote vensters zodat u maximaal geniet van uw houtvuur. Met de grootste zorg voor u uitgezocht en enkel van de beste kwaliteit vervaardigd.  Deze kachels zorgen voor een snelle, comfortabele warmte in uw huis. Wilt u het ook aangenaam warm nadat de kachel is uitgedoofd? Dat kan, enkele kachels zijn voorzien van extra accumulatie stenen.

Inbouwhaarden

Een inbouwhaard van Brunner of Hoxter  geeft uw woning een extra meerwaarde. Niet verwonderlijk dat het velen nog altijd charmeert, het knetterende haardvuur brengt sfeer en gezelligheid in uw leefruimte. Vlakke haarden, doorkijk haarden, hoek haarden zijn verkrijgbaar in vele vormen met een uiterst fijne verbranding en een hoog rendement. Met een elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon, garandeert met een hoog rendement een maximaal aan comfort.

Tegelkachels / grondovens

De tegelkachels / grondovens  van Brunner & Ortner zijn warmte accumulerende houtkachels, die je slechts een paar uur hoeft te stoken voor 12 tot 24 uur stralingswarmte. De tegelkachels / grondoven zijn immers bijzonder goed in staat veel warmte op te slaan. De brandkamer of vuurhaard is te verkrijgen met een relatief klein venster, groot venster, doorkijk venster, gebogen venster en hoekvenster. De vormgeving van de ommanteling kan heel strak en modern zijn als ook landelijk klassiek. Met of zonder verwarmde zitbank, gepleisterd en of met natuursteen. De mogelijkheden zijn enorm en steeds maatwerk. Met de elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon, garandeert een hoog rendement een maximaal aan comfort. Laat uw kachel een ondersteuning zijn voor uw centrale verwarming en spaar honderden euro’s uit!

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.

Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Logo Rika
Logo Tulikivi
logo_vermont_140x0
Logo Bullerjan
Logo Green Egg
Logo Barbas
Logo Dik Geurts
Logo Altech
Logo Hoxter
Logo Bellfires
Logo Iron dog
Logo Stuv
Logo Brunner

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.