Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Hout

Vuur van hout verwarmt, geeft licht en betovert. Niet verwonderlijk dat de romantiek, typisch aan knetterende haarden, velen nog altijd charmeert. 

Speksteenkachels
Voorzet kachels
Inbouwhaarden
Tegelkachels / grondovens 

Een behagelijke en gelijkmatige warmte in je woning.

Van modern tot klassiek, of zelfs gietijzer of plaatstaal.

Een knetterend haardvuur brengt sfeer en gezelligheid!

Slechts een paar uur hoeft te stoken voor 12 uur stralingswarmte.

Speksteenkachels

De massieve speksteenkachels van Tulikivi zijn warmte accumulerende houtkachels, die je slechts een paar uur hoeft te stoken voor 24 uur stralingswarmte. De Tulikivi speksteen is immers bijzonder goed in staat veel warmte op te slaan. Stralingswarmte is aangenaam en zorgt voor een behagelijke warmte in de woning.  De warmte wordt gelijkmatig aan de hele kamer afgegeven, die daarvoor lang op aangename temperatuur blijft.

 

Wilt u ook de mogelijkheid hebben om op pellets te stoken? Dat kan, met een pelletmodule te plaatsen in de vuurhaard kan u dagelijks de omschakeling maken.

Voorzet kachels

Met onze voorzet houtkachels van Altech, Barbas, Bullerjan, Dan Skan, Drooff, Hergom, Iron Dog, Rika, Stûv & Tonwerk, heeft u keuze uit een uiterst breed gamma. Van modern tot klassiek, gietijzer of plaatstaal, voorzien van grote vensters zodat u maximaal geniet van uw houtvuur. Enkel de kachels vervaardigd uit de beste kwaliteit werden met de grootste zorg voor u uitgezocht. Deze kachels zorgen voor een snelle, comfortabele warmte in uw huis

 

Voelt u meer voor een kachel die na het uitdoven nog enkele uren aangename warmte blijft uitstralen? Dan kan dat met verschillende kachels die voorzien zijn van extra accumulatie stenen. Met een elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon, gegarandeerd met een hoog rendement en een maximum aan comfort.

Inbouwhaarden

Een inbouwhaard van Barbas, Brunner, Hoxter of Stûv geeft uw woning een extra meerwaarde. Niet verwonderlijk dat het velen nog altijd charmeert, het knetterende haardvuur brengt sfeer en gezelligheid in uw leefruimte.

 

Vlakke haarden, doorkijk haarden, hoek haarden en panoramische haarden zijn verkrijgbaar in vele vormen met een uiterst fijne verbranding en een hoog rendement. Met een elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon  en garandeert u een hoog rendement met maximaal comfort.

Tegelkachels / grondovens

De tegelkachels / grondovens  van Brunner & Ortner zijn warmte accumulerende houtkachels, die je slechts een paar uur hoeft te stoken voor 12 uur stralingswarmte. De tegelkachels / grondoven zijn immers bijzonder goed in staat veel warmte op te slaan.

 

De brandkamer of vuurhaard is te verkrijgen met een relatief klein venster, groot venster, doorkijk venster, gebogen venster en hoekvenster. De vormgeving van de ommanteling kan heel strak en modern zijn als ook landelijk klassiek. Met of zonder verwarmde zitbank, gepleisterd en of met natuursteen of keramiek. De mogelijkheden zijn enorm en steeds maatwerk. Met de elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon, garandeert een hoog rendement een maximaal aan comfort.

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.

Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Logo Tulikivi
Logo Iron dog
Logo Bullerjan
Logo Green Egg
Logo Altech
logo_vermont_140x0
Logo Dik Geurts
Logo Barbas
Logo Hoxter
Logo Rika
Logo Stuv
Logo Bellfires
Logo Brunner

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.