Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

 

Koken

 

Back to basics: koken op vuur, buiten gezellig genieten. 

 

Kachels om op te koken

Een houtkachel met bakoven en/of kookplaat, het is een droom van elke hobbykok met een speciale voorliefde voor het houtvuur. Met onze voorzet houtkachels van Altech, Iron Dog & Pertinger , komt u droom uit! Van modern tot klassiek, gietijzer of plaatstaal, voorzien van grote vensters zodat u maximaal geniet van uw houtvuur. Enkel de kachels vervaardigd uit de beste kwaliteit werden met de grootste zorg voor u uitgezocht.

 

Koken op hout en/of pellets kan ook op een heel eenvoudige manier met de Lohberger kookfornuizen. Laat uw kachel een ondersteuning zijn voor uw centrale verwarming en spaar honderden euro’s uit! Door de enorme variatiemogelijkheden past een Lohberger kookfornuis in iedere keuken. Er is een grote verscheidenheid in kleuren, inbouw of vrijstaande modellen, mogelijkheid om met pellets te stoken en eventuele aansluiting op cv-aansluiting.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.