Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Logo Philippe Vercruysse

Koken

Back to basic; herontdek eeuwen oude tradities. Koken op vuur...

Kachels
Barbecues
houtovens

Een droom van menig hobbykok: koken op houtvuur.

Buiten koken met vrienden of familie op een gezellige zomerdag.

Bakken als een echte ambachtsman.

Kachels

Een houtkachel met bakoven en/of kookplaat, het is een droom van elke hobbykok met een speciale voorliefde voor het houtvuur. Met onze voorzet houtkachels van Altech, Iron Dog & Lohberger, komt u droom uit! Van modern tot klassiek, gietijzer of plaatstaal, voorzien van grote vensters zodat u maximaal geniet van uw houtvuur. Enkel de kachels vervaardigd uit de beste kwaliteit werden met de grootste zorg voor u uitgezocht. 

 

Koken op hout en/of pellets kan ook op een heel eenvoudige manier met de Lohberger kookfornuizen. Laat uw kachel een ondersteuning zijn voor uw centrale verwarming en spaar honderden euro’s uit! Door de enorme variatiemogelijkheden past een Lohberger kookfornuis in iedere keuken. Er is een grote verscheidenheid in kleuren, inbouw of vrijstaande modellen, mogelijkheid om met pellets te stoken en eventuele aansluiting op cv-aansluiting.

Barbecues

Geniet u ook van buiten koken met vrienden of familie op een gezellige zomerdag? Koken op een Big Green Egg is méér dan alleen barbecueën. Met deze barbecue heeft u een multifunctioneel kooktoestel in uw tuin waarmee u kan bakken, braden, stoven, grillen, wokken, roken  & slow cooking zowel in de zomer als in de winter! De Big Green Egg wordt gestookt met houtskool en kan in amper 15 minuten op juiste temperatuur gebracht worden. Een makkelijke en perfecte luchtregeling zorgt steeds voor de juiste temperatuur binnenin de barbecue. Het ei wordt vervaardigd uit een uitzonderlijke hoge kwaliteit van keramiek, waardoor temperatuur lang blijft hangen en u niet steeds hoeft te vrezen aan een te kort van houtskool. Géén verbrand of uitgedroogd vlees met een Big Green Egg barbecue, hiermee wordt koken kinderspel!

 

Ontdek enkele van onze favoriete Big Green Egg recepten!

Houtovens

Herontdek de eeuwen oude traditie van Panyol houtovens. Als een echte ambachtsman kan u zelf brood, pizza, taarten, gebraad en overschotels bakken. U hoeft gemiddeld máár 1uur hout te branden in de houtoven om gedurende 4 uur lang te zorgeloos te bakken. De warmte wordt evenredig verspreid in de houtoven en opgeslagen in de dikke hittebestendige aardesteen. Door een eenvoudig concept van Panyol worden de ovens geleverd als bouwpakket en zijn zij makkelijk te monteren.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.