Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Logo Philippe Vercruysse

 

Nieuwsgierig?

Bij Kachels en Haarden Philippe Vercruysse houden we jullie graag up-to-date met al onze nieuwigheden en promoties. Op zoek naar stooktips, inspiratie of de laatste trends? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres!

kamado-grill-large-55.jpg

Buitengewoon gezellig

Ontdek in de showroom ons nieuw gamma kamado toestellen. Barbecueën was nooit zo makkelijk . Meer info? Mail ons (info@phvercruysse.be) of bezoek onze showroom.
https://www.phvercruysse.be/nl/outdoor

outdoorcampus haard.jpg

Gezellig verwarmen/koken

Het karakteristieke design van de PLANCHA wordt de eyecatcher in uw tuin! Deze stoere terrasverwarmer of uitnodigende barbecue zorgt ongetwijfeld voor véél gezellige zomeravonden. Verkrijgbaar in 2 formaten.

Passo Eco Wave 300 dpi rgb.jpg

Het comfort van gas

Op zoek naar een sfeervolle verwarming zonder dat u iets hoeft te doen? Dat kan! Onze inbouwhaarden en voorzetkachels op gas zien er precies uit als een houthaard alleen hoeft u ze enkel op te starten met de afstandsbediening, domotica of smartphone.
Heeft u hierover mee vragen? Kom vrijblijvend langs naar onze showroom en laat u inspireren door gezellige warmte.

foto batibouwactie.jpg

Profiteer nú van de Batibouw-acties

Ontdek in onze showroom welke voordelen u ontvangt bij bestelling van een haard of kachel (gas - hout - pellet) tussen 01/02/19 - 31/03/2019.

stopbord.jpg

Verbod op belasting op gezellige warmte?

Tot op vandaag bestaan er geen taksen of belastingen op hout- en pelletkachels.

Europa is heel duidelijk: er komt geen verbod op het gebruik van houtkachels of pelletkachels en dit zit er ook niet aan te komen. Hout en vooral pellets maken deel uit van groene energie in Europa. Zij werken wel aan strengere normen zodat enkel nog haarden en kachels met een hoog rendement & weinig uitstoot verkocht zullen worden.

greendeal_HHHvw-dik-label.png

Green Deal huishoudelijke verwarming is ondertekend

Maandag 22 oktober 2018 heeft Joke Schauvlieghe, Vlaams minister bevoegd voor leefmilieu, samen met 24 partners de Green Deal ondertekend.
Verwarmen met hout is niet alleen hernieuwbaar en CO² - neutraal, het is ook een emotioneel thema.

Maar het kan beter en dat is de doelstelling van deze Green Deal: tegen 2030 een halvering van de uitstoot van fijn stof.
Die doelstelling is mits een combinatie van acties heel eenvoudig te realiseren.

1) Op korte termijn de uitstoot gevoelig reduceren en zo de luchtkwaliteit verbeteren.
Hiertoe moet in hoofdzaak ingezet worden op het vervangen van de oudste en meest vervuilende kachels.
Een reductie van 50% tegen 2030 tov 2016 is een haalbare target mits de nodige ondersteuning.

2) In de aanloop naar 2030 moeten er technologische initiatieven ondernomen worden om emissiearme en zeer energiezuinige toestellen te ontwikkelen.

3) Op lange termijn (2030- 2050) moet er een visie ontwikkeld worden over de positie van huishoudelijke houtverwarming.


De belangrijkste boodschap voor iedereen die een houtkachel, pelletkachel, combikachel of haard gebruikt is dat deze vorm van verwarmen niet verboden wordt. Deze Green Deal erkent de brandstof hout en pellets als een belangrijke pijler van deze hernieuwbare energie.

WAAROM MIJN OUDE KACHEL VERVANGEN ??

Simpel, jouw oude kachel mag dan misschien een pronkstuk zijn, haar verbruik ligt hoger.

De nieuwste generatie RIKA (hout & pellet) kachels zijn tot 50% zuiniger. Met een nieuwe kachel verwarm je dus een pak goedkoper en bovendien is het beter voor het milieu.

Overtuigd? Kom langs naar onze showroom en geniet van een teruggave van maar liefst €300 (inclusief 6% BTW) op de aankoop van een nieuwe RIKA hout- of pelletkachel!

IMGP1161_1.jpg

Beleef aangename warmte

In onze ruime showroom van maar liefst 1000m² begeleiden wij u graag naar de gezelligste warmte. U kan bij ons terecht voor Haardconcepten - Speksteen- & Tegelkachels - Voorzetkachels op HOUT - GAS & PELLETS.

Kom langs en beleef de magie van een gezellig haardvuur.
In de maand oktober zijn we elke zaterdag doorlopend open van 10.00u-17.00u. Tot binnenkort?

Deco_Jokka_L_Nobile_18_2_iPad.png

Tulkivi - design houtkachels | bekleed met speksteen

Dé nieuwe tulikivi kachels met speksteen bekleding.

Met een standaard gewicht van 480 tot 770kg zijn deze houtkachels ideaal voor ieders woning. Deze kachels kunnen doorlopend gestookt worden. De metalen kachel zorgt voor een snelle opwarming van de ruimte (tot 10 kw) en de speksteen voor aangename stralingswarmte.
Meer info? Contacteer ons of kom vrijblijvend langs naar onze showroom.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Kachels & Haarden Vercruysse Philippe! Via onze nieuwsbrief ontvangt u als eerste alle informatie over onze speciale acties, gewijzigde of extra openingsuren en opendeurdagen.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.