Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

Logo Philippe Vercruysse
Logo Philippe Vercruysse

 

Nieuwsgierig?

Bij Kachels en Haarden Philippe Vercruysse houden we jullie graag up-to-date met al onze nieuwigheden en promoties. Op zoek naar stooktips, inspiratie of de laatste trends? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres!

home pagina slide 2 speksteenkachel op hout.jpg

Koop dé voordeligste Tulikivi speksteenkachel

U kent ze wel... De Tulikivi speksteenkachels die u slechts een aantal uur per dag hoeft te stoken op hout of pellets en u krijgt er 24 uur warmte voor terug. Geen dure houtsoorten en slechts een aantal kg hout of pellets zorgt ervoor dat de Tulikvi kachel optimaal opgewarmd wordt. Door het weinige houtverbruik kan u toch uw energiefactuur fors naar beneden halen.

Wij verkopen enkele toestellen uit onze showroom.
Ontdek uw dubbele winst, onze kachels worden aan hele mooie prijzen verkocht. Meer info? Kom vrijblijvend langs naar onze showroom.

HOEKHAARD.png

Uw project is onze prioriteit

Wij begrijpen dat het nemen van een dergelijke investering voor het plaatsen van een haard of kachel niet vanzelfsprekend is.

Daarom begeleiden wij bij Philippe Vercruysse Kachels en Haarden u persoonlijk in uw project.

Er wordt er 3D-concept voor u uitgewerkt aan de hand van een plan of schets van de woning. Zo krijgt u een visueel beeld van uw project geïntegreerd in de ruimte.

Maak uw afspraak voor persoonlijk en technisch advies op maat

bullerjan-b3-keramik-weiss-start-550x450.jpg

Ontmoet het nieuwste model van Bullerjan : B³ Keramiek

De accumulator kachel
Keramiek is naast staal en gietijzer zeker een van de meest klassieke materialen voor een kachel. Ondanks de geringe afmeting & aanzienlijke gewicht (217kg) is de B³ een elegante kachel. Daarbij is de kachel voorzien van 110kg keramiek die zorgt voor een aangename stralingswarmte na het uitdoven van de kachel.

Veelzijdig te gebruiken
De B³ is op basis van zijn gedoseerde warmteafgifte (3,9 – 6KW) ideaal voor kleine of zeer goed geïsoleerde ruimtes.

Kleuren
De keramiek die speciaal werd ontworpen voor deze kachel is in 250 kleuren verkrijgbaar! Bent u op zoek naar dat ene bepaalde kleur? Dan kunnen wij het kleur voor u op maat maken.

Zuivere verbranding
Met een ingebouwde katalysator vermindert het fijnstof aanzienlijk en voldoet deze kachel aan de Europese normen. De B³ is daarom ook dé aanrader voor milieubewuste mensen.

Kwaliteit
Bij Bullerjan draait alles om kwaliteit. Materialen worden zorgvuldig uitgezocht, de afgeronde corpus werd vervaardigd uit dik staal. Ook slijtage onderdelen kunnen na vele jaren nog steeds vernieuwd worden.

Genieten in Stijl.

Vuur verwarmt, geeft licht en betovert. Niet verwonderlijk dat de romantiek, typisch aan knetterende haarden, velen nog altijd charmeert.

Een avondje gezellig tafelen, een knus samen zijn met uw partner, familie of vrienden. niets zo gezellig als een van onze haarden.

Houdt u ook van een gezellige haard? Neem de tijd om bij ons langs te komen. Wij begeleiden u naar de gezelligste warmte die bij u past!

Maak uw afspraak voor persoonlijk & technisch advies.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Kachels & Haarden Vercruysse Philippe! Via onze nieuwsbrief ontvangt u als eerste alle informatie over onze speciale acties, gewijzigde of extra openingsuren en opendeurdagen.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.