Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

 

Outdoor living

 

Outdoor living in HOT.... Genieten samen met familie en vrienden rondom een buitenhaard, kamado of pizzaoven. 

Tuinhaarden
Barbecues
houtovens

Zomerse avonden gezellig rond de haard.

Buiten koken met vrienden of familie op een gezellige zomerdag.

Bakken als een echte ambachtsman.

Tuinhaarden

Met een openhaard in de tuin zorgt u voor extra sfeer op zomeravonden of op een koude winterdag! Onze haarden van Outdoor campus passen daarom perfect in ieders tuin. Ze worden gemaakt uit hoogwaardige materialen en een doordachte functionaliteit. Voor ieder wat wils met verschillende hun verschillende vormen en stoere look. 

Barbecues

Geniet u ook van buiten koken met vrienden of familie op een gezellige zomerdag? Koken op een Outr of Big Green Egg kamado is méér dan alleen barbecueën. Met deze barbecues heeft u een multifunctioneel kooktoestel in uw tuin waarmee u kan bakken, braden, stoven, grillen, wokken, roken  & slow cooking zowel in de zomer als in de winter! De kamado's wordt gestookt met houtskool en kan in amper 15 minuten op juiste temperatuur gebracht worden. Een makkelijke en perfecte luchtregeling zorgt steeds voor de juiste temperatuur binnenin de barbecue. Het ei wordt vervaardigd uit een uitzonderlijke hoge kwaliteit van keramiek, waardoor temperatuur lang blijft hangen en u niet steeds hoeft te vrezen aan een te kort van houtskool. Géén verbrand of uitgedroogd vlees met een kamado barbecue, hiermee wordt koken kinderspel!

 

Ontdek enkele van onze favoriete Big Green Egg recepten!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.