Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Logo Philippe Vercruysse

Over Philippe Vercruysse BVBA

Een echt familiebedrijf met een passie voor sierschouwen, tegelkachels & speksteenkachels. We begeleiden je graag in je keuze naar de gezelligste warmte… Vercruysse brengt sfeer in je huis!

Over Philippe Vercruysse BVBA

In 1980 beginnen Philippe en Mia als geregistreerd aannemer van metselwerk, vloer- en wandtegels. Door onze ervaring in de bouw hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in het plaatsen van sierschouwen, tegelkachels & speksteenkachels.

 

Onze showroom opent in 1997. Kort daarop vervoegt onze oudste dochter Eline de firma. Naast speksteenkachels, worden gaandeweg ook andere kachels, inbouwhaarden op hout en gas, pelletkachels en cv-haarden aangeboden.

 

De zaak heeft nood aan uitbereiding, dus in 2007 verhuist Vercruysse naar de huidige showroom. Hetzelfde jaar stapt dochter Michèle in de zaak. Ook dochter Delphine vervoegt 2 jaar later het familie bedrijf.

 

Eline, Michèle & Delphine staan vandaag garant voor een warme ontvangt en begeleiden je graag in je keuze naar de gezelligste warmte… Wij brengen sfeer in je huis!

Breng een virtueel bezoek aan onze showroom

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.

Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Logo Dik Geurts
Logo Hoxter
Logo Bellfires
Logo Altech
Logo Stuv
Logo Bullerjan
Logo Hergom
Logo Iron dog
Logo Green Egg
Logo Rika
Logo Alpina
Logo Drooff
Logo Brunner
Logo Tuliviki
Logo Logberger
Logo Barbas

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.