Maak nu een afspraak           051/634844           info@phvercruysse.be

 Maak nu een afspraak |   051/634844
  info@phvercruysse.be | 

Over Philippe Vercruysse BVBA

Een echt familiebedrijf met een passie voor sierschouwen, tegelkachels & speksteenkachels. We begeleiden je graag in je keuze naar de gezelligste warmte… Vercruysse brengt sfeer in je huis!

Over Philippe Vercruysse 

Philippe Vercruysse heeft meer dan 40 jaar ervaring als geregistreerd aannemer van metselwerk, vloer- en wandtegels. "Door onze ervaring in de bouw hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in het plaatsen van sierschouwen, tegelkachels & speksteenkachels."

 

Vandaag staan Eline, Michèle & Delphine Vercruysse  garant voor een warme ontvangst in de showroom.

 

"Wij verkopen niet zomaar een kachel of haard. Wij creëren gezellige warmte. Een warmte die het best bij u  en uw levensstijl past. Persoonlijke begeleiding is een van onze sterkste troeven, u koopt tenslotte maar 1 of 2 keer gezellige warmte!"

 

U vindt bij ons kachels en haarden op hout, gas en pellets. Speksteenkachels, tegelkachels en haarden aangesloten op de CV. kachels om op te koken, barbecues en tuinhaarden. Laat u inspireren door 1000m² gezelligheid.

 

Delphine “Wij zijn een familiebedrijf en dat voel je van zodra je onze showroom binnenwandelt.”

 

Eline “Klanten worden bij ons steeds begeleid in hun zoektocht naar dé gezelligste warmte. Wij installeren niet zomaar een kachel of haard in huis. Wij maken van hun huis een gezellige thuis!

 

Michèle “Onze kennis reikt verder dan enkel commerciële verkoop. Vorig jaar werden we uitgeroepen als Beste Vrouwelijke Techniekers, fantastisch toch!?”

Onze merken

Vercruysse is dealer van verschilende merken van kachels en haarden. Service in één van onze topprioriteiten.

Daarom werken we uitsluitend met producenten die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel aanleveren.

Logo Dik Geurts
Logo Bellfires
Logo Hoxter
Logo Iron dog
Logo Green Egg
Logo Altech
Logo Tulikivi
Logo Stuv
Logo Rika
logo_vermont_140x0
Logo Brunner
Logo Bullerjan
Logo Barbas

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.